FAQ

Veelgestelde Vragen

Ontdek snel antwoorden op veelgestelde vragen en bespaar tijd met onze uitgebreide FAQ-sectie. Wij hebben de meest gestelde vragen verzameld om u efficiënt van dienst te zijn en sneller de informatie te bieden die u nodig heeft. Blader door onze categorieën en klik op een vraag om direct het antwoord te vinden.

Staat uw vraag niet in onze lijst, of wenst u aanvullende informatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor persoonlijke ondersteuning. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen met elke vraag.

Algemeen

Hoe en wanneer kan ik jullie bereiken?

U kunt ons op verschillende manieren contacteren. Zo kunt u ons elke werkdag tussen 09.00 uur ’s ochtends tot 17.00 uur ’s middags bellen op 085 – 11 40 333. Mochten wij telefonisch niet bereikbaar of gesloten zijn? Neem dan contact op via het contactformulier of ons e-mailadres info@wmkinstallatie.com.

Welke merken CV-Ketels verkopen jullie?

Wij verkopen Cv-ketels van 3 grote en betrouwbare merken:

 • ATAG
 • Intergas
 • Remeha
Op welke manieren kan ik bij jullie betalen en is dit veilig?

Cv-Ketels

Voor de aankoop van een Cv-ketel installatie doet u eerst een aanbetaling van €50,- om de installatie afspraak te bevestigen. Binnen 2 weken na de installatie ontvangt u een factuur van ons met daarin de betaalgegevens. Deze ontvangt u per mail van ons.

Serviceabonnement

Voor het afsluiten van een service abonnement geeft u éénmalig machtiging en betaald u vervolgens maandelijks veilig via SEPA-Automatische incasso. Op uw verzoek kunnen wij dan maandelijks een factuur per e-mail sturen mocht u dat willen.

Biedt WMK Installatie garantie bij diensten en producten?

Bij WMK Installatie verkopen wij Cv-ketels in combinatie met een all-in service abonnement. Voor een klein bedrag per maand krijgt u van ons de volledige service voor uw geïnstalleerde Cv-ketel en kunt u dagelijks terecht bij ons voor storingen of andere problemen.

Voor alle overige producten geldt er een fabrieksgarantie van 2 jaar. Bij problemen mag u altijd contact met ons opnemen. Wij zorgen ervoor dat de fabrikant een vervangend product levert.

Wat te doen bij een klacht?

Wij vinden het belangrijk dat uw klacht ten alle tijden serieus genomen en goed behandeld wordt. Wij streven ernaar om samen met u aan een oplossing te werken zodat beide partijen tevreden zijn. Mocht u problemen of een klacht hebben met betrekking tot onze diensten, producten, medewerkers of iets anders dan kunt u ons mailen, bellen of gebruik maken van ons contactformulier op de website.

Email: info@wmkinstallatie.com

Telefoon: 085 – 11 40 333

Installatie CV-Ketel

Moeten jullie eerst langskomen?

In de meeste gevallen hoeven wij niet langs te komen aangezien een aantal foto’s van de huidige situatie meer dan genoeg is om voor ons te bepalen hoe de installatie gedaan zal worden. Wij verzoeken daarom ook iedereen die een Cv-ketel bij WMK Installatie koopt om duidelijke foto’s van de situatie te maken. Dit zorgt er voor dat wij ook sneller de installatie kunnen uitvoeren.

Op het moment dat wij geen offerte kunnen opstellen aan de hand van de foto’s. Moeten wij een opname in plannen waarbij wij vrijblijvend langs komen om de huidige situatie te bekijken.

Is het nemen van een serviceabonnement verplicht?

Kies voor gemoedsrust en een langere levensduur van uw Cv-ketel! Ons optionele onderhoudsabonnement wordt standaard aangeboden bij de aankoop van uw Cv-ketel installatie. Als u besluit geen abonnement af te sluiten, wordt er een meerprijs toegepast, die u kunt vinden tijdens het bestelproces.

Met ons onderhoudsabonnement zorgen wij ervoor dat uw Cv-ketel in topconditie blijft, waardoor u kunt genieten van betrouwbaarheid en efficiëntie. En als extra voordeel ontvangt u nu een korting van 150 euro wanneer u kiest voor ons onderhoudscontract. Investeer in de lange levensduur van uw Cv-ketel en bespaar tegelijkertijd geld. Maak vandaag nog de slimme keuze!

Welke voorbereidingen moet ik treffen voordat jullie langskomen?

Voor een snelle en fijne installatie is het van belang dat er een aantal voorbereidingen getroffen worden. Wij vragen van u om de ruimte om de Cv-ketel zo vrij mogelijk te houden zodat de monteur zich makkelijk in de ruimte kan bewegen. De monteur probeert altijd de omgeving netjes achter te laten, mocht u een stofzuiger vlakbij neer kunnen zetten dan zou de monteur de ruimte ook stofzuigen zodat er geen vuil achterblijft. Tot slot moet er rekening mee gehouden worden dat er voor een aantal uur tijdens de werkzaamheden geen gebruik gemaakt kan worden van water en gas. Deze zullen namelijk tijdelijk afgesloten worden totdat de installatie klaar is.

Kunnen er kosten bijkomen?

Uiteraard zullen wij aan de hand van uw beschrijving en foto’s van te voren zo goed mogelijk bepalen wat de eventuele kosten zijn en dit ook met u door communiceren. In sommige gevallen ziet de monteur pas ter plekke dat er meer werk nodig voor is dat er eerst was gedacht. De monteur zal altijd in overleg met u zoeken naar de beste oplossing.

Waarom moet ik een aanbetaling doen

Een aanbetaling is voor ons een bevestiging voor het inplannen van de installatie afspraak. Wanneer er om wat voor reden dan ook de installatie niet uitgevoerd kan worden zullen wij de aanbetaling altijd terugstorten op uw rekening.

Hoelang duurt een installatie ongeveer?

Een standaard installatie, dus zonder enig meerwerk, duurt gemiddeld zo een 3 tot 4 uur.

Storing & Onderhoud

Wat is het all-in-service abonnement?

Het WMK Installatie all-in serviceabonnement is een maandelijks abonnement waar u maar liefst €13,95 voor betaalt en de volledige service krijgt voor uw CV-ketel.

 • Elke 24 maanden onderhoud aan uw CV-ketel.
 • 24/7 bereikbaarheid voor spoedgevallen
 • Verhelpen van storingen
 • Geen voorrijkosten
 • Geen arbeidskosten
 • Geen materiaal kosten

Tijdens het onderhoud worden de volgende werkzaamheden uitgevoerd:

 • Het reinigen van de Cv-ketel.
 • Controleren op de juiste werking van de onderdelen
 • Afstellen van de gasdruk
 • Controleren van het expansievat
 • De installatie bijvullen
 • Controle van het warmte tapwater en centrale verwarming
 • Het vervangen van onderdelen met slijtage of defecten
 • Controleren van de rookgasafvoer d.m.v. diverse CO-metingen
Om de hoeveel tijd voeren jullie onderhoud uit?

Tussen de 18 en 24 maanden voeren wij onderhoud uit aan uw Cv-ketel.

Moet ik een afspraak maken voor onderhoud?

U hoeft geen afspraak te maken voor het periodieke onderhoud aan uw Cv-ketel of andere producten. Wij houden bij in ons systeem wanneer wij voor het laatst bij u langs zijn geweest. Zodra het weer tijd is, zullen wij per mail contacteren.

Hoelang duurt het onderhoud van een CV-Ketel?

Om zo vakkundig mogelijk te werk te gaan duurt het onderhoud aan de CV-ketel ongeveer 1 uur.

Kunnen er kosten bijkomen?

Het WMK Installatie all-in serviceabonnement dekt niet alle kosten die gemaakt zullen worden bij eventuele storingen. Alle werkzaamheden binnen en één meter om de CV-ketel vallen onder het all-in serviceabonnement.

Onderhouden en lossen jullie ook storingen op als ik geen all-in serviceabonnement heb?

Uiteraard! Daarvoor kunt u ons altijd bellen, mailen of gebruik maken van ons contactformulier. Wanneer u geen all-in serviceabonnement bij ons heeft zullen alle kosten zoals: voorrijkosten, materiaal kosten en arbeidskosten in rekening gebracht worden.

Staat uw vraag er niet tussen?

We helpen u graag verder! Als uw vraag niet in onze FAQ-sectie is beantwoord, kunt u het onderstaande formulier invullen. Ons klantenserviceteam staat voor u klaar om uw vraag te beantwoorden en u de nodige ondersteuning te bieden. Vul alstublieft de vereiste velden in, en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

×