Mededelingen

Richtlijnen omtrent het Coronavirus:

Wij hanteren nog steeds richtlijnen rondom COVID-19, de richtlijnen kunt u op de website van het RIVM vinden!

|
Open: Maandag - Vrijdag: 9:00 - 17:00
|

Veelgestelde vragen / FAQ

Om u sneller van dienst te kunnen zijn hebben wij een lijst opgesteld met veelgestelde vragen, zo vindt u misschien wel eerder het antwoord dat u zoekt! Mocht uw vraag hier niet tussen staan, of bent u op zoek naar meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

Klik op een vraag onder één van de categorieën om het antwoord te lezen.

Algemeen

Hoe en wanneer kan ik jullie bereiken?

U kunt ons op verschillende manieren contacteren. Zo kunt u ons elke werkdag tussen 09.00 uur ’s ochtends tot 17.00 uur ’s middags bellen op 020 – 214 3433. Mochten wij telefonisch niet bereikbaar of gesloten zijn? Neem dan contact op via het contactformulier of ons e-mailadres info@wmkinstallatie.com .

Welke merken CV-Ketels verkopen jullie?

Wij verkopen CV-ketels van 3 grote en betrouwbare merken:

Op welke manieren kan ik bij jullie betalen en is dit veilig?

CV-Ketels & thermostaten

Voor de aankoop van CV-ketels doet u eerst een aanbetaling van €50,- om de installatie te bevestigen. Vervolgens kunt u het resterende bedrag via iDEAL, SOFORT of CreditCard aan ons betalen. Hiervoor krijgt u een betaalverzoek per email gestuurd.

Serviceabonnement

Voor het serviceabonnement geeft u éénmalig machtiging en betaald u vervolgens maandelijks veilig via SEPA-Automatische incasso. Op uw verzoek kunnen wij dan maandelijks een factuur per e-mail sturen mocht u dat willen.

Biedt WMK Installatie garantie bij diensten en producten?

Bij WMK Installatie verkopen wij CV-ketels in combinatie met een all-in serviceabonnement. Voor een klein bedrag per maand krijgt u van ons de volledige service voor uw pas geïnstalleerde CV-ketel en kunt u dagelijks terecht bij ons voor storingen of andere problemen.

Voor alle overige producten geldt er een fabrieksgarantie van 2 jaar. Bij problemen mag u altijd contact met ons opnemen. Wij zorgen ervoor dat de fabrikant een vervangend product levert.

Wat te doen bij een klacht?

Wij vinden het belangrijk dat uw klacht ten alle tijden serieus genomen en goed behandeld wordt. Wij streven ernaar om samen met u aan een oplossing te werken zodat beide partijen tevreden zijn. Mocht u problemen of een klacht hebben met betrekking tot onze diensten, producten, medewerkers of iets anders dan kunt u ons mailen, bellen of gebruik maken van ons contactformulier op de website.

Storing & Onderhoud

Wat is het all-in-service abonnement?

Het WMK Installatie all-in serviceabonnement is een maandelijks abonnement waar u maar liefst €11,95 voor betaalt en de volledige service krijgt voor uw CV-ketel.

- Elke 18 maanden onderhoud aan uw CV-ketel.
- 24/7 bereikbaarheid voor spoedgevallen
- Verhelpen van storingen
- Geen voorrijkosten
- Geen arbeidskosten
- Geen materiaal kosten


Tijdens het onderhoud wordt het volgende gedaan:

- Reinigen CV-ketel
- Controle van het warme tapwater
- Controle van de centrale verwarming
- Het vervangen van onderdelen met slijtage of defecten
- Het uitvoeren van verschillende metingen voor een goede werking van de CV-ketel.

Om de hoeveel tijd voeren jullie onderhoud uit?

Elke 18 maanden voeren wij onderhoud uit aan uw CV-ketel.

Moet ik een afspraak maken voor onderhoud?

U hoeft geen afspraak te maken voor het periodieke onderhoud aan uw CV-ketel of andere producten. Wij houden bij in ons systeem wanneer wij voor het laatst bij u langs zijn geweest. Zodra het weer tijd is, zullen wij per mail contacteren.

Hoelang duurt het onderhoud van een CV-Ketel?

Om zo vakkundig mogelijk te werk te gaan duurt het onderhoud aan de CV-ketel ongeveer 1 uur.

Kunnen er kosten bijkomen?

Het WMK Installatie all-in serviceabonnement dekt niet alle kosten die gemaakt zullen worden bij eventuele storingen. Alle werkzaamheden binnen en één meter om de CV-ketel vallen onder het all-in serviceabonnement.

Onderhouden en lossen jullie ook storingen op als ik geen all-in serviceabonnement heb?

Uiteraard! Daarvoor kunt u ons altijd bellen, mailen of gebruik maken van ons contactformulier. Wanneer u geen all-in serviceabonnement bij ons heeft zullen alle kosten zoals: voorrijkosten, materiaal kosten en arbeidskosten in rekening gebracht worden.

 

Installatie CV-Ketel

Moeten jullie eerst langskomen?

In de meeste gevallen hoeven wij niet langs te komen aangezien een aantal foto’s van de huidige situatie meer dan genoeg is om voor ons te bepalen hoe de installatie gedaan zal worden. Wij verzoeken daarom ook iedereen die een CV-ketel bij WMK Installatie koopt om duidelijke foto’s van de situatie te maken. Dit zorgt er voor dat wij ook sneller de installatie kunnen uitvoeren.

Op het moment dat wij geen offerte kunnen opstellen aan de hand van de foto’s. Moeten wij een opname in plannen waarbij wij vrijblijvend langs komen om de huidige situatie te bekijken.

Is het nemen van een serviceabonnement verplicht?

Ja, het nemen van een serviceabonnement is verplicht bij het kopen van een CV-ketel. De kosten hiervoor zijn maar liefst €11,95 per maand, de laagste prijs in Nederland!

WMK Installatie wil ervoor zorgen dat u de maximale levensduur van de CV-ketel benut. Dit kan alleen bereikt worden door periodiek de ketel te onderhouden en eventuele storingen zo snel mogelijk op te lossen. Onder het kopje ‘Storing & Onderhoud’ ziet u wat wij nog meer in het serviceabonnement aanbieden.

Welke voorbereidingen moet ik treffen voordat jullie langskomen?

Voor een snelle en fijne installatie is het van belang dat er een aantal voorbereidingen getroffen worden. Wij vragen van u om de ruimte om de CV-ketel zo vrij mogelijk te houden zodat de monteur zich makkelijk in de ruimte kan bewegen. De monteur probeert altijd de omgeving netjes achter te laten, mocht u een stofzuiger vlakbij neer kunnen zetten dan zou de monteur de ruimte ook stofzuigen zodat er geen vuil achterblijft. Tot slot moet er rekening mee gehouden worden dat er voor een aantal uur tijdens de werkzaamheden geen gebruik gemaakt kan worden van water en gas. Deze zullen namelijk tijdelijk afgesloten worden totdat de installatie klaar is.

Kunnen er kosten bijkomen?

Uiteraard zullen wij aan de hand van uw beschrijving en foto’s van te voren zo goed mogelijk bepalen wat de eventuele kosten zijn en dit ook met u door communiceren. In sommige gevallen ziet de monteur pas ter plekke dat er meer werk nodig voor is dat er eerst was gedacht. De monteur zal altijd in overleg met u zoeken naar de beste oplossing.

Waarom moet ik een aanbetaling doen

Een aanbetaling is voor ons een bevestiging voor het inplannen van de installatie afspraak. Wanneer er om wat voor reden dan ook de installatie niet uitgevoerd kan worden zullen wij de aanbetaling altijd terugstorten op uw rekening.

Hoelang duurt een installatie ongeveer?

Een standaard installatie, dus zonder enig meerwerk, duurt gemiddeld zo een 3 tot 4 uur.

Wij werken met betrouwbare merken en zijn Gecertificeerd

Intergas cv-ketel logo WMK Installatie
Remeha cv-ketel logo WMK Installatie
cogstorecartwarningquestion-circlecheckmark-circle
Open chat
Kunnen wij u ergens mee helpen?