Algemeen

 • Hoe en wanneer kan ik jullie bereiken?

  U kunt ons op verschillende manieren contacteren. Zo kunt u ons elke werkdag tussen 09.00 uur ’s ochtends tot 17.00 uur ’s middags bellen op 020 – 214 3433. Mochten wij telefonisch niet bereikbaar of gesloten zijn? Neem dan contact op via het contactformulier of ons e-mailadres info@wmkinstallatie.com .

  Voor storingen & onderhoud

  In principe geldt er voor storingen dezelfde tijden van wanneer u ons kunt bereiken. Echter houden wij ons storingslijn 24/7 beschikbaar voor storingen aan uw CV-ketel die wellicht voor gevaarlijke situaties kunnen zorgen. U mag daarom altijd bellen naar 020 – 214 3433 wanneer zoiets dreigt te gebeuren. Voor alle andere storingen en/of onderhoudsvragen en verzoeken kunt u gebruik maken van ons contactformulier of bellen naar 020 – 214 3433

 • Welke merken CV-Ketels verkopen jullie?

  Wij verkopen CV-ketels van 3 grote en betrouwbare merken:

  • ATAG
  • Intergas
  • Remeha

  Wij bieden deze merken aan omdat deze merken volgens onze deskundigheid en ervaring op dit moment de beste CV-ketels op de markt zijn. Deze merken gaan lang mee en zijn tevens ontzettend zuinig wat goed voor uw portemonnee is!

 • Op welke manier betaal ik bij jullie en is dit veilig?

  CV-Ketels & thermostaten

  Voor de aankoop van CV-ketels doet u eerst een aanbetaling van €50,- om de installatie te bevestigen. Vervolgens betaald u het resterende bedrag veilig via Ideal, SOFORT, CreditCard aan ons.

  Serviceabonnement

  Voor het serviceabonnement geeft u éénmalig machtiging en betaald u vervolgens maandelijks veilig via SEPA-Automatische incasso. Op u verzoek kunnen wij dan maandelijks een factuur per e-mail sturen mocht u dat willen.

 • Biedt WMK Installatie garantie bij diensten en producten?

  Bij WMK Installatie verkopen wij CV-ketels in combinatie met een all-in serviceabonnement. Voor een klein bedrag per maand krijgt u van ons de volledige service voor uw pas geïnstalleerde CV-ketel en kunt dagelijks terecht bij ons voor storingen of andere problemen.

  Voor alle overige producten geldt er een fabrieksgarantie van 2 jaar. Voor problemen die zich bevinden met deze producten kunt u het best de fabrikant zelf contacteren, aangezien die meestal snel een vervangend product leveren.

 • Wat te doen bij een klacht?

  Wij vinden het belangrijk dat uw klacht ten alle tijden serieus genomen en goed behandeld wordt. Wij streven ernaar om samen met u aan een oplossing te werken zodat beide partijen tevreden zijn. Mocht u problemen of een klacht hebben met betrekking tot onze diensten, producten, medewerkers of iets anders dan kunt u ons mailen, bellen of gebruik van ons contactformulier op de website.

  info@wmkinstallatie.com

  020 – 214 3433

Installatie

 • Moeten jullie eerst langskomen?

  In de meeste gevallen hoeven wij niet langs te komen aangezien een aantal foto’s van de huidige situatie meer dan genoeg is om voor ons te bepalen hoe de installatie gedaan zal worden. Wij verzoeken daarom ook iedereen die een CV-ketel bij WMK Installatie koopt om duidelijke foto’s van de situatie te maken. Dit zorgt er voor dat wij ook sneller de installatie kunnen uitvoeren.

  Echter is het in sommige gevallen, bijvoorbeeld wanneer een CV-ketel op een bijzondere plek hangt waar de monteur moeilijk bij kan komen is het wel van belang dat wij langs komen voor een opname. Wij zullen dit natuurlijk altijd met u bespreken om te kijken welke datum het best voor u uitkomt.

 • Is het nemen van een serviceabonnement verplicht?

  Ja, het nemen van een serviceabonnement is verplicht bij het kopen van een CV-ketel. De kosten hiervoor zijn maar liefst €11,95 per maand, de laagste prijs in Nederland!

  WMK Installatie wil ervoor zorgen dat u de maximale levensduur van de CV-ketel benut. Dit kan alleen bereikt worden door periodiek de ketel te onderhouden en eventuele storingen zo snel mogelijk op te lossen. Onder het kopje ‘Storing & Onderhoud’ ziet u wat wij nog meer in het serviceabonnement aanbieden.

 • Welke voorbereidingen moet ik treffen voordat jullie langskomen?

  Voor een snelle en fijne installatie is het van belang dat er een aantal voorbereidingen getroffen worden. Wij vragen van u om de ruimte om de CV-ketel zo vrij mogelijk te houden zodat de monteur zich makkelijk in de ruimte kan bewegen. De monteur probeert altijd de omgeving netjes achter te laten, mocht u een stofzuiger vlakbij neer kunnen zetten dan zou de monteur de ruimte ook stofzuigen zodat er geen vuil achterblijft. Tot slot moet er rekening mee gehouden worden dat er voor een aantal uur tijdens de werkzaamheden geen gebruik gemaakt kan worden van water en gas. Deze zullen namelijk tijdelijk afgesloten worden totdat de installatie klaar is.

 • Kunnen er kosten bij komen?

  Uiteraard zullen wij aan de hand van uw beschrijving en foto’s van te voren zo goed mogelijk bepalen wat de eventuele kosten zijn en dit ook met u door communiceren. In sommige gevallen ziet de monteur pas ter plekke dat er meer werk nodig voor is dat er eerst was gedacht. De monteur zal altijd in overleg met u kijken en advies geven wat het best gedaan kan worden en hoeveel extra dit zal kosten.

 • Waarom moet ik een aanbetaling doen?

  Een aanbetaling is voor ons een bevestiging voor het inplannen van de installatie afspraak. Wanneer er om wat voor reden dan ook de installatie niet uitgevoerd kan worden zullen wij de aanbetaling altijd terugstorten op uw rekening.

 • Hoelang duurt een installatie ongeveer?

  Een standaard installatie, dus zonder enig meerwerk, duurt gemiddeld zo een 3 tot 4 uur.

Storing & Onderhoud

 • Wat is het all-in serviceabonnement?

  Het WMK Installatie all-in serviceabonnement is een maandelijks abonnement waar u maar liefst €11,95 voor betaalt en de volledige service krijgt voor uw CV-ketel.

  • Elke 18 maanden onderhoud aan uw CV-ketel.
  • 24/7 bereikbaarheid voor spoedgevallen
  • Verhelpen van storingen
  • Geen voorrijkosten
  • Geen arbeidskosten
  • Geen materiaalkosten

  Tijdens het onderhoud wordt het volgende gedaan:

  • Reinigen CV-ketel
  • Controle van het warme tapwater
  • Controle van de centrale verwarming
  • Het vervangen van onderdelen met slijtage of defecten
  • Het uitvoeren van verschillende metingen voor een goede werking van de CV-ketel.

   

 • Om de hoeveel tijd voeren jullie onderhoud uit?

  Elke 18 maanden voeren wij onderhoud uit aan uw CV-ketel zodat een zo lang mogelijke levensduur behaald wordt.

 • Moet ik een afspraak maken voor onderhoud?

  U heeft geen afspraak te maken voor de periodieke onderhoud aan uw CV-ketel of andere producten. Wij houden bij in ons systeem wanneer wij voor het laatst bij u langs zijn geweest. Zodra het weer tijd is zullen wij u telefonisch bellen en mailen om een afspraak in te plannen.

 • Hoelang duurt het onderhoud van een CV-ketel?

  Om zo vakkundig mogelijk te werk te gaan duurt het onderhoud aan de CV-ketel ongeveer 45 minuten lang. Dit kan natuurlijk iets langer zijn wanneer er bijvoorbeeld een aantal onderdelen vervangen moeten worden.

 • Kunnen er kosten bijkomen?

  Het WMK Installatie all-in serviceabonnement dekt niet alle kosten die gemaakt zullen worden bij eventuele storingen. Alle werkzaamheden binnen en één meter om de CV-ketel hoeven niet betaald te worden door u. In sommige gevallen is het bijvoorbeeld zo dat een leiding die zich een aantal meter verder dan de CV bevindt de oorzaak is van de storing. In dit geval zullen de kosten wél voor u zijn.

 • Onderhouden en lossen jullie ook storingen op als ik geen all-in serviceabonnement heb?

  Uiteraard! Daarvoor kunt u ons altijd bellen, mailen of gebruik maken van ons contactformulier. Wanneer u geen all-in serviceabonnement bij ons heeft zullen alle kosten zoals: voorrijkosten, materiaalkosten en arbeidskosten voor u zelf zijn.